Stor kille!

Jacob kan stå alldeles själv :) han är grym min store pojk :P

haha

Doktorn sa: 'Sven, den goda nyheten är att jag kan bota din huvudvärk. Den dåliga är att för det krävs det att vi måste kastrera dig. Du har ett ovanligt symptom, som gör att dina testiklar trycker mot din ryggrad, och det gör att du får denna hemska huvudvärk. Den enda lösningen för att minska på trycket är att ta bort dina testiklar.' Sven blev chockad och ledsen. Han undrade om han hade något kvar att leva för. Det fanns inget val, han var tvungen att lägga sig under kniven. När han senare lämnade sjukhuset, var det utan huvudvärk, för första gången på 20 år, men han kände det som att en viktig del av honom själv saknades. Men när han gick där, nerför gatan, upptäckte han att han kände sig som en helt annan människa. Han kunde börja ett helt nytt liv, starta om. Han fick syn på ett skrädderi och tänkte: 'Det är vad jag behöver, en ny kostym!' Han gick in i affären och sa till expediten: 'Jag behöver en kostym:' Den gamle skräddaren tittade på honom och sa: 'Får se...Storlek 52 blir nog bra...' Sven skrattade och sa: 'Det är rätt, hur kunde du veta det?' '60 år i yrket...' svarade skräddaren. Sven provade kostymen och den satt perfekt. När Sven stod och betraktade sig i spegeln frågade skräddaren: 'Hur skulle det vara med en passande skjorta till?' Sven tänkte efter en liten stund och svarade: 'Visst!' Skräddaren betraktade Sven en kort stund och sa sedan: 'Storlek 40/41.' Sven blev förvånad och sa: 'Det stämmer, hur kunde du.?' '60 år i yrket...' svarade skräddaren. Sven provade skjortan och den var helt perfekt. Sven gick nöjd runt i affären och skräddaren frågade: 'Vad sägs om ett par snygga kalsonger?' Sven tänkte efter en sekund och sa: 'Ja, varför inte?' Skräddaren tittade lite på Sven och sa: 'Storlek medium blir det då...' 'Ha ha,' skrattade Sven, 'Nu fick jag dig! Jag har haft storlek extra small sedan jag var 18 år!' Skräddaren skakade på huvudet och sa: 'Du kan inte ha storlek extra small, det skulle pressa dina testiklar upp mot ryggraden och du skulle få en helvetes huvudvärk...

Kurser för män 2009

Folkhögskolan fristående kurser för män HT- 09 Kurs 1 Hur man fyller på ispåsar Kursen går igenom varje arbetsmoment med diabilder. 950:- Kurs 2 WC-papper. Är det sant att toalettpappret växer ifrån pappershållaren? Diskussionsgrupp 1500:- Kurs 3 Är det möjligt att lyfta upp toalettringen innan urinering? Och hur lägga ner den igen efter urinering? Mycket praktiska övningar 2000:- Kurs 4 Efter middagen: Flyger de smutsiga tallrikarna själva till diskhon? Lösningar och exempel på videoband.. 2500:- Kurs 5 Lär dig att hitta saker, börja med att ställa de på de rätta platserna istället för att gapa och vända hela lägenheten upp och ner. Öppet forum 1900:- Kurs 6 Att ge blommor till din älskade skadar inte din hälsa Bilder och ljudband 4000:- begränsade platser!! Kurs 7 Våga fråga efter vägen när du inte hittar Berättelser ur verkliga livet. 1500:- Kurs 8 Är det genetiskt möjligt att hålla tyst när frun kör bilen? Körsimulator 7500:- obegränsat antal. Kurs 9 Lär dig skillnaden på fru och mamma Rollspel 1900:- Kurs 10 Hur man lär sig att älska shopping? Andningsteknik, meditation samt mental träning. 500:- Alla anmälningar är bindande obegränsat antal. Skicka vidare till kvinnor som vill ha något att le åt och till män som kan ta detta.

Hahaha

Visste du att... Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe? (Är knappast värt det...) Om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader kommer du att producera tillräckligt med gas till en atombomb? (Nu börjar det likna något!) Hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt i kroppen att det kan spruta 914,40 cm? (Oh My God!) En gris orgasm varar i 30 minuter? (I mitt nästa liv vill jag vara en gris!! En kackerlacka kan leva i 9 dagar utan huvud innan den dör? (Ohyggligt! Jag har fortfarande inte kommit över det där med grisen...) Om du bankar ditt huvud in i väggen gör du av med 150 kalorier i timman? (Prova inte detta där hemma. Men kanske på arbetet...) Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita loss hannens huvud? ("Älskling, jag är hemma! Vad f...?!") En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd? Det motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan. (30 minuter...Lyckliga gris.. Kan du föreställa dig detta ??) Havskatten har över 27000 smaklökar? (Vad kan vara så välsmakande på botten av havet?) Några lejon parar sig över 50 gånger om dagen? (Jag vill fortfarande vara en gris i mitt nästa liv - kvalitet framför kvantitet!) Fjärilar smakar med fötterna? (Någonting jag alltid har önskat att veta!) Den starkaste muskeln i kroppen är tungan? (Hmm...) Högerhänta människor lever i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta? (!) Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa? (OK, det är nog bra......) En katts urin lyser under svart ljus? (Kan undra vem som har betalt för att ta reda på det?) En struts öga är större än dennes hjärna? (Jag känner människor med samma problem...) Sjöstjärnor har ingen hjärna? (Sådana människor känner jag också!) Isbjörnar är vänsterhänta? (Om dom byter, kommer de att leva längre!) Människor och delfiner är de enda arter som har sex för lustens skull? (Men grisen då??) Nu när du har flinat minst en gång, är det din tur att sprida dumheterna och skicka dem till någon du tycker skulle kunna behöva ett flin...(Kanske till och med ett gott skratt....) Ha en jättebra dag! Ett gott skratt förlänger livet!

RSS 2.0